Informatie Turkse en Marokkaanse ouderen thuiszorg en dagbesteding

Er zijn een aantal aanbieders van thuiszorg die wat meer de nadruk leggen op de verzorging voor Turkse en Marokkaanse ouderen in Nederland. Bij deze aanbieders is iedereen welkom, dus ook Turkse en Marokkaanse ouderen die verzorging nodig hebben. Er wordt hierbij rekening gehouden met de gewoontes en cultuurverschillen die er kunnen zijn. Dit is een greep uit de organisaties die er zijn, we noemen er een aantal die wat meer focus hebben op het aanbieden van verzorging voor Turkse en Marokkaanse ouderen of Turkse en Marokkaanse cliënten in het algemeen.

Avicen thuiszorg

Avicen thuiszorg is een organisatie die verzorging biedt aan mensen met een andere culturele achtergrond. Tevens streeft het ernaar om aan te sluiten op de persoonlijke wensen en behoeften van mensen met verschillende culturele achtergronden. Het is mogelijk om bij de aanmelding iemand te spreken die een andere taal spreek dan Nederlands. Doordat ze dit aanbieden is de drempel naar contact leggen enorm verlaagd.

Mimosa thuiszorgmimosa zorg

Mimosa thuiszorg is er voor iedereen. Dus ook voor de Turkse en Marokkaanse oudere. Ze zijn gespecialiseerd in de verzorging van mensen met een beperking in de ontwikkeling van hun eigen kracht. De focus van Mimosa ligt op het stimuleren van de zelfredzaamheid van mensen. Ze werken samen met organisaties die opkomen voor de Turkse en Marokkaanse ouderen. Hierdoor is deze organisatie in staat Turkse en Marokkaanse ouderen goed op te vangen en te behandelen als dit nodig is. Ook zijn er Turkse of anderstalige medewerkers die kunnen helpen bij aanmelding.

Ayganzorg

ayganzorg-eindhoven-thuiszorg
Brabant`ta bulunan Ayganzorg saglik kurulusu, Yasli ve Türk müşterilerilerine bakım hizmeti odaklıdır. Misyonlari, genellikle Fas veya Türk kokenli olan müşterilere, en iyi bakımi verebilmektir. Bu sekilde kultur, gelenekler ve dil husunu dikkate alabilme imkanina sahip olurlar. Ayganzorg çok çeşitli personel kadrosuna sahiptir. Bu da yabanci kökenli insanların kendilerini biraz daha fazla evde hissetmelerini ve dil engeli sorunu olmadan istedikleri yardımı almalarını sağlar. Ayganzorg heeft een grote diversiteit aan personeel. Dit zorgt ervoor dat mensen van Turkse en Marokkaanse afkomst zich wat meer thuis voelen en dat ze de hulp krijgen waar ze om vragen, zonder dat taal een barrière is.

Welke zorgaanbieder kan mij helpen met zorg voor Turkse ouderen en Marokkaanse ouderen?

Burayı tıklayın
Delen mag: