Thuiszorg centrum De Zuivere Zorg

Het is vanzelfsprekend dat wij allemaal oud en/of ziek gaan worden, waarbij zowel fysieke als mentale steun altijd van onschatbare waarde kan zijn. Het liefst wil je natuurlijk goed voor jezelf en voor je gezin kunnen zorgen, omdat simpelweg niemand jou beter kan begrijpen en kan ondersteunen dan je eigen familie.

Thuiszorg is voor mensen die thuis (in eigen leefomgeving) hulp, verzorging of begeleiding nodig hebben, omdat ze een ziekte of beperking hebben door ouderdom. Gelukkig is de gezondheidszorg in Nederland goed geregeld en kunnen de zorgbehoevenden die aan de criteria voldoen in aanmerking komen voor ondersteuning.

Tegenwoordig willen wij als Mint Thuiszorg ook een bijdrage leveren aan de zorg van ‘onze’ ouderen en/of zieken. Wij beseffen als geen ander dat dit soms een zware opdracht kan zijn, maar vinden het nog steeds een geweldige uitdaging om de mensen die het zo hard nodig hebben een helpende hand uit te steken.

Het is mogelijk om een Wmo-ondersteuning bij uw gemeente aan te vragen als u huishoudelijke hulp en/of begeleiding wilt ontvangen. Voor persoonlijke verzorging en verpleging in het kader van de Zorgverzekeringswet (Zvw) dient u in het bezit te zijn van een geldige indicatie/zorgplan van een gecertificeerde wijkverpleegkundige. Als laatste is er ook nog, onder voorwaarden, mogelijk om bij een langdurige en intensieve zorgbehoefte een zorgpakket in het kader van Wlz te ontvangen, waarvoor de indicatie van het Ciz benodigd is. Wij kunnen u, na een zorgvuldig intakegesprek, helpen met de indicering bij de juiste instantie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om uw zorgbehoefte te analyseren en de te ondernemen acties te bespreken.

Thuiszorg centrum De Zuivere Zorg
Haringpakkersstraat 69
Rotterdam Zuid-Holland 3026 TB
Nederland
Thuiszorg centrum De Zuivere Zorg biedt het volgende zorg aan:
Begeleiding,
Begeleiding individueel,
Dagbehandeling,
Dagbesteding,
Huishoudelijke hulp,
Verpleging,
Verzorging