Waarom deze website?

Wij merken dat er behoefte is naar goede ouderenzorg voor een specifieke doelgroep. Onze eerste en tweede generatie Turkse en Marokkaanse ouderen hebben nu een leeftijd bereikt dat wij voor hen moeten zorgen. Zorg met een minimale barrière tussen culturen en zorg. Naast het delen van heel veel informatie over de thuiszorg, dagbesteding, woonzorg en dementiezorg voor onze Turkse en Marokkaanse ouderen, streven wij ernaar om ook diverse zorgaanbieders in kaart te brengen. Zo heeft u met één oog opslag een zorginstelling bij u in de buurt of uw ouders.

Met onze website https://www.Thuiszorg-Turkse-Ouderen.nl willen wij als eerst zoveel mogelijk informatie delen. Daarnaast willen wij de bezoeker op een zo eenvoudig mogelijk een overzicht tonen met zorgverleners.

Zo proberen wij, samen met u als zorginstelling samen sterk te zijn!

Wat betekent het opnemen van uw zorginstelling op onze website?
Wij nemen uw organisatie op in onze zorgkaart, dit is een overzicht waar eenvoudig op basis van postcode of plaatsnaam gezocht kan worden. Uw organisatie wordt weergegeven op een landkaart en alle bij behorende informatie. Dit zijn al uw contactgegevens, link naar uw website. Ook bestaat is er een optie om een bedrijfsprofiel pagina aan te maken. Dit is een korte introductie van uw organisatie en welke diensten u levert.

Wilt u uw organisatie aanmelden?

Uw organisatie levert zorg aan Turkse en/of Marokkaanse ouderen? Meld u vandaag nog aan!

Klik hier om uw organisatie aan te melden!

Delen mag:
nl_NL