ZAHET

Zorg aan huis in eigen taal

Wij bieden zorg en ondersteuning aan cliënten in hun thuissituatie. Ook bieden we dagopvang of tijdelijk zorg in ons prachtige gasthuis in Beek-Ubbergen aan.

Ons aanbod van diensten wordt geboden aan iedere zorgbehoevende, waarbij geen onderscheid gemaakt wordt in afkomst, cultuur of leeftijd. Echter één van onze specialiteiten is dat diensten worden geleverd in de moedertaal van de cliënt, waarbij rekening gehouden wordt met het geloof en de gewoontes van onze cliënten. Dit maakt de drempel voor allochtone hulpbehoevenden laag. Wij willen hiermee de adequate zorg bieden wat voldoet aan de wensen en behoeften van cliënten met een multiculturele achtergrond.

 

Als het in de thuissituatie (alleen) niet meer goed gaat kan met ook permanent bij ons verblijven in ons gasthuis in Beek-Ubbergen. Wij bieden onze gasten daar een comfortabele verblijf. Er is 24 uur per dag goede zorg aanwezig. Ook voor een verblijf van korte duur is men van harte welkom.

 

In ons gasthuis kan met ook terecht voor dagopvang/dagbesteding, voor één of meer dagdelen per week. De cliënten kunnen in het gasthuis gezamenlijk eten en er is een breed aanbod van activiteiten. Indien cliënt gedurende de dag behoefte heeft aan zorg, dan kunnen we dit uiteraard bieden. Eventueel kan men thuis worden opgehaald en teruggebracht.

ZAHET
Schependomlaan 83
Nijmegen Gelderland 6542 XV
Nederland
ZAHET biedt het volgende zorg aan:
Begeleiding,
Begeleiding groep,
Begeleiding individueel,
Dagbesteding,
Huishoudelijke hulp,
Thuiszorg,
Verpleging,
Verzorgd wonen,
Verzorging